Logo Zwarte Woud Portal
zoekaanvraag
Sluit dit zoekvak.

AVG (Privacy)

Dit privacybeleid is voor het laatst bijgewerkt op 9.04.2024 mei XNUMX en is van toepassing op burgers en permanente inwoners van de Europese Economische Ruimte en Zwitserland.

In deze privacyverklaring leggen we uit wat we doen met de gegevens die we over jou verzamelen via: https://www.schwarzwaldportal.com hebben verzameld, doen. We raden u aan dit document aandachtig te lezen. Tijdens onze verwerking voldoen wij aan de wettelijke eisen. Dit betekent onder andere:

  • We vermelden duidelijk voor welke doeleinden we persoonsgegevens verwerken. Dit gebeurt via dit privacybeleid.
  • We streven ernaar om onze verzameling van persoonlijke informatie te beperken tot die persoonlijke informatie die nodig is om legitieme redenen.
  • We zullen eerst uw uitdrukkelijke toestemming vragen als dit nodig is om uw persoonsgegevens te verwerken.
  • We nemen redelijke beveiligingsmaatregelen om uw persoonlijke informatie te beschermen en eisen deze ook van partijen die namens ons persoonlijke informatie verwerken.
  • Wij respecteren uw recht op inzage, correctie of verwijdering van uw persoonsgegevens.

Als u vragen heeft of wilt weten welke persoonlijke informatie we over u hebben, neem dan contact met ons op.

1. Doel, data en bewaartermijn

We kunnen persoonlijke informatie verzamelen of ontvangen voor een aantal doeleinden die verband houden met ons bedrijf, waaronder de volgende: (klik om te vergroten)

2. Cookies

Om de best mogelijke ervaring te bieden, gebruiken wij en onze partners technologieën zoals cookies om apparaatinformatie op te slaan en / of te openen. Door akkoord te gaan met deze technologieën kunnen wij en onze partners persoonsgegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze website verwerken. Als u het niet eens bent of uw toestemming intrekt, kan dit van invloed zijn op bepaalde kenmerken en functies. Meer informatie over deze technologieën en partners vindt u in onze Cookie beleid

3. Openbaarmakingspraktijken

We geven persoonsgegevens vrij wanneer we hiertoe verplicht zijn op grond van de wet of een gerechtelijk bevel, b.v. B. op verzoek van een wetshandhavingsinstantie, voor zover toegestaan ​​door de wet, om informatie te verstrekken of voor een onderzoek naar een zaak die de openbare veiligheid aantast.

Als onze website of ons bedrijf wordt overgenomen of verkocht in een fusie of overname, kunnen uw gegevens worden bekendgemaakt aan onze adviseurs en potentiële kopers en worden overgedragen aan de nieuwe eigenaren.

Asal Stefan neemt deel aan het IAB Europe Transparency & Consent Framework en voldoet aan de specificaties en richtlijnen daarvan. Het maakt gebruik van het toestemmingsbeheerplatform met het identificatienummer 332. 

Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google.

Google mag de gegevens niet gebruiken voor andere Google-diensten.

We hebben de opname van het volledige IP-adres geblokkeerd.

4. veiligheid

We zijn toegewijd aan de beveiliging van persoonlijke informatie. We nemen redelijke beveiligingsmaatregelen om misbruik en ongeautoriseerde toegang tot persoonlijke informatie te beperken. Dit zorgt ervoor dat alleen noodzakelijke mensen toegang hebben tot uw gegevens, dat toegang wordt beschermd en dat onze beveiligingsmaatregelen regelmatig worden herzien.

5. Websites van derden

Dit privacybeleid is niet van toepassing op websites van derden die door links op onze website zijn gekoppeld. We kunnen niet garanderen dat deze derden uw persoonlijke gegevens op een betrouwbare of veilige manier zullen behandelen. We raden u aan de privacyverklaringen van deze websites te lezen voordat u ze gebruikt.

6. Aanvullingen op deze privacyverklaring

We behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit privacybeleid. Het wordt aanbevolen dat u dit Privacybeleid regelmatig leest om op de hoogte te zijn van eventuele wijzigingen. Daarnaast informeren wij u waar mogelijk.

7. Toegang tot en verwerking van uw gegevens

Als u vragen heeft of wilt weten welke persoonlijke informatie we over u hebben, neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken met behulp van de onderstaande informatie. U hebt de volgende rechten:

  • U hebt het recht om te weten waarom uw persoonlijke informatie nodig is, wat er met hen gebeurt en hoe lang ze worden bewaard.
  • Toegangsrecht: u hebt het recht op toegang tot uw bij ons bekende persoonlijke informatie.
  • Recht op correctie: u hebt het recht om uw persoonlijke gegevens aan te vullen, te corrigeren en te verwijderen of te blokkeren.
  • Als u ons uw toestemming voor de verwerking van uw gegevens hebt gegeven, hebt u het recht om deze toestemming in te trekken en uw persoonlijke gegevens te laten verwijderen.
  • Recht op gegevensoverdracht van uw gegevens: U hebt het recht om al uw persoonsgegevens bij één verantwoordelijke op te vragen en in zijn geheel aan een andere verantwoordelijke over te dragen.
  • Recht van bezwaar: u kunt bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens. We houden ons hieraan tenzij er legitieme redenen zijn voor de verwerking.

Zorg ervoor dat je altijd aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we de gegevens van de verkeerde persoon niet bewerken of verwijderen.

8. Dien een klacht in

Als u niet tevreden bent met de manier waarop wij (uw klacht) omgaan met de verwerking van uw persoonlijke gegevens, hebt u het recht om een ​​klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

9. Contactgegevens

Asaal Stefan
Feldstrasse 16
79674Todtnau
Duitsland
Website: https://www.schwarzwaldportal.com
E-mail: info@datacreate.de
Telefoonnummer: 0049 7671 999544